Apakšiedaļas
Apakšiedaļas

Bērnudārzs "Umka" Jūrmalā aicina bērnus uz valodu apguves nodarbībām - latviešu, angļu.

Bērnudārzs "Umka" Jūrmalā aicina bērnus uz valodu apguves nodarbībām - latviešu, angļu.

Bērnudārzs "Umka" Jūrmalā aicina bērnus uz valodu apguves nodarbībām - latviešu, angļu.

Valsts valodu noteikti ir jāzina katram Latvijas iedzīvotājam. Bet, ja ģimenē ir ierasts runāt krievu valodā, tad latviešu valoda kļūst par līdzvērtīgu svešvalodām, un bieži vien vecāki neuzstāj to mācīties agrīnā vecumā. Laiks skrien ātri un pienāks brīdis, kad bērns ies uz skolu, tur latviešu valodas zināšanas ir obligātas, un būs nepieciešams ātri atgūt zaudēto laiku. Un tad gan bez papildus nodarbībām ar privātskolotāju neiztikt.
Angļu valoda jau sen ir ieņēmusi vienu no vadošajām pozīcijām savā izplatībā un lietošanā visā pasaulē. Bērniem, kas ir iepazinušies ar šo valodu, ir bezgalīgas iespējas: starptautiskas bērnu nometnes, braucieni uz ārzemēm, skolu apmaiņas programmas, universitātes prakses.

Valodu zināšanas dod rīcības brīvību un palīdz sasniegt mērķus ātrāk un efektīvāk, jo ātrāk jūs sāksiet iepazīstināt savu bērnu ar svešvalodu, jo veiksmīgāka būs tās izmantošana nākotnē.
Lai bērnam nebūtu stress, eksperti iesaka pakāpeniski ieviest valodu nodarbības pirmsskolas izglītības mācību procesā. Bet apguvi mēs piedāvājam sākt no divu gadu vecuma, kad latviešu un angļu valoda tiek pasniegtas spēļu veidā.

Nodarbībās mēs sniedzam audzēkņiem pamatzināšanas:
• leksika;
• fonētika;
• gramatika.
Katra nodarbība tiek veidota, balstoties uz spēlēm, ar kurām pasniedzējs palīdz bērniem izveidot stabilu vārdu krājumu. Bērni mācās skaitīt dzejoļus, dziedāt dziesmas, izkrāsot attēlus, parakstīt tos, strādāt ar kartiņām un citiem vizuāliem materiāliem, lasa interesantus stāstus un iemācās tos atstāstīt, veidot savu viedokli un nākt klajā ar dažādiem stāstiem, paredzot to, kas varētu būt stāsta beigās.
Pasniedzējs izveido komunikācijas vidi dialoga formātā, pastāv pilnīga iegrimšana valodas vidē bez spriedzes, neērtībām un nevēlēšanās mācīties. Mūsu audzēkņi ir priecīgi apmeklēt nodarbības.
Pirmajā mācību nodarbībā pasniedzējs veic nelielu aptauju starp bērniem un pēc tam nosaka, kurā grupā ies, saskaņā ar bērna vecumu un valodas zināšanu līmeni.

Kāpēc ir grūti mācīt bērnam svešvalodas patstāvīgi:
• vecākiem trūkst pieredzes pasniegšanā. Neatkarīgi no tā, cik viegls var likties skolotāja darbs, tas ir ļoti grūti. Katrs bērns ir persona, kurai nepieciešama individuāla pieeja;
• vecākiem ir minimālas valodas prasmes. Lai dotu bērnam pamatus, jums ir jāzina viss, no tā ir atkarīga apmācības kvalitāte un bērna spēja saprast materiālu;
• vecākiem ne vienmēr ir skaidra un saprotama runa, bez akcentiem. Bērns var iegaumēt nepareizu izrunu;
• bērns neuztver vecāku kā skolotāju, tāpēc disciplīna tiek pārkāpta;
• nav nodarbību sistemātiskuma. Neviens nevar atcelt ikdienas pienākumus, tāpēc nodarbību grafiks tiks pārvietots, tiklīdz mammai vai tētim ir jāiet darīšanās.

Abus mūsu piedāvātos valodu kursus var apvienot: latviešu + angļu. Lai pieteiktos bezmaksas izmēģinājuma stundai, nāciet uz Umkas bērnudārzs Jūrmala, rakstiet, izmantojot mūsu mājas lapu, zvaniet uz norādīto tālruņa numuru +371 27115154.

Возврат к списку