Apakšiedaļas
Apakšiedaļas

Kas ir bērna attīstība? Kas ir bērna agrīnā attīstība? Kādiem bērniem it īpaši ir nepieciešamas attīstošās nodarbības?

Kas ir bērna attīstība? Kas ir bērna agrīnā attīstība? Kādiem bērniem it īpaši ir nepieciešamas attīstošās nodarbības?

Kas ir bērna attīstība? Kas ir bērna agrīnā attīstība? Kādiem bērniem it īpaši ir nepieciešamas attīstošās nodarbības?

Jebkurš no vecākiem saprot frāzes "bērna attīstība" nozīmi - tas ir tad, kad viņš sāk sēdēt, rāpot, staigāt, runāt utt. Katram bērnam tas ir individuāli, bet ir vispārpieņemtas normas, kuras māmiņām pauž pediatri. Ja jūs spēlējaties ar bērnu, runājiet, lasiet viņam, tad attīstība ir ātrāka. Kaimiņi brīnās, kāpēc viņu mazdēls, tāda paša vecuma, kā jūsu dēls, vārdus izrunā pa zilbēm vai zaudē galotnes, bet jūsu mazulis jau pārliecinoši cenšas runāt teikumos - vai tas ir pazīstams? Tas ir tāpēc, ka jūs dāvināt vairāk uzmanības un rūpes, attīstot bērnu.

Kas notiks, ja klāt pie visām spēlēm pievienosiet attīstošas nodarbības, kas balstās uz slaveno autoru metodēm, kuru izmantošana tiek veiksmīgi izmantota visā pasaulē? Šajā gadījumā attīstība notiks aktīvāk. Tas nenozīmē, ka bērns kļūs par ģēniju, bet viņš būs saprātīgāks par saviem vienaudžiem, viņš varēs ātri pielāgoties skolas mācību programmai, attīstīt atmiņu, uzlabot runu utt. Literatūrā jau sen ir minēts, ka klasiskā pedagoģijas zinātne ir novecojusi un ievērojami atpaliek no jaunajām metodēm.

Savā darbā mēs pievēršam uzmanību pirmsskolas vecuma bērnu agrīnai attīstībai, izmantojot autoru metodes: Montesori, Zaicevs, Glens Domans, Zheleznova, Valjavskijs, Amonašvili, Masaru Ibuka, Nikitini, Makoto Šičida, Sesile Lupana, Valdorfa pedagoģijas metodes un citi. Katra nodarbība ir spēles process, kurā mūsu pasniedzējs pievērš bērnu uzmanību spilgtām kartiņām, krāsu paletēm, izklaides vingrinājumiem.

Jūs varat pierakstīties izmēģinājuma bērnu attīstības nodarbībai un pārliecināties pašiem, cik interesanti bērni pavada laiku. Bērnu dārzs "Umka" audzinātāji līdzvērtīgi pievērš uzmanību katram bērnam, viņi atrod bērna stiprās puses, unikālās īpašības, kas vispirms ir jāstiprina.

Mēs attīstām:
• intelektu;
• uzmanību;
• emocionāli-gribas jomu;
• prasmju veidošanos;
• sensoriku;
• koordināciju;
• motoriskās prasmes;
• runu, fonemātisko dzirdi;
• maņu orgānus;
• intuīciju;
• atmiņu;
• loģiku.

Un kas, ja jūsu bērns ir noslēgts, nav komunikabls vai otrādi ir hiperaktīvs?
Pastāv uzskats, ka hiperaktīviem bērniem nav nepieciešama agrīnā attīstība. Īstenībā tā nav. Šādiem bērniem ir svarīgi iemācīties koncentrēties, uzlabot koordināciju, trenēt motoriku. Viņiem ir jāatrodas kolektīvā, viņi alkst pēc saskarsmes ar citiem. Tā arī noslēgtie, nesabiedriskie mazuļi ātrāk atvērsies, iepazīsies ar draugiem, kļūs pārliecinātāki, ja izvēlēties pareizās nodarbību metodes.

Tāpēc neatkarīgi no psiholoģiskā tipa, kuram bērns pieder, bērnam ir jāsaņem zināšanas, jāiegūst jaunas prasmes, jāpielieto tās dzīvē.

Laipni lūgti „Umka” bērnu dārzā, mēs parūpēsimies par jūsu mazuli, šeit viņš saņems daudz pozitīvu emociju un iegūs jaunus draugus. Mūsu reģistratūras tālruņa numurs ir +371 27115154, mūsu mājas lapā jūs varat pieteikties. Adrese un atrašanās vietas karte atrodama mūsu mājaslapā sadaļā "Kontakti".

Возврат к списку